Magyarországi indulási időpontunk 2024. Június 26

Az árlistában szereplő díjak minden, vámkezeléssel kapcsolatos költséget tartalmaznak!
A CN23 nyomtatványt kérjük 2 példányban kitölteni!
 
Kelet Magyarország( Debrecen és környéke,Nyírség és környéke) :június 24-25
Észak Magyaroszág (Miskolc és környéke M3-as autópálya és környéke): június 26
Budapest és környéke: június 26
Nyugat Magyarország( M1 és környéke) június 26
Londoni csomag kiszállítás június 29- július 1 intervallumban lesz.

 
 
 


Bármi fajta dohány termék szígorúan kizárt a szállításból,ezért csomagokat felvételkor ellenőrizzük!
Megértésüket köszönjük!
Hazaköltözés esetén illetve minden Magyarországra küldendő csomagnál a megrendelésben megadott mennyiségnél (súly,térfogat) maximum 20% többletet tudunk hazaszállítani a megrendelésben szereplő időpontra!


 

Szállítási feltételek

Szállítás Autóink három heti rendszerességgel indulnak a szállítási útvonalak szerint. A kézbesítési idõpont az indulástól számított 2-3 nap. Minden küldeményrõl nemzetközi fuvarlevelet állítunk ki. A szállítás háztól-házig történik. A címzettet minden esetben telefonon értesítjük a kézbesítés várható idõpontjáról. A szállítási költség tartalmazza az autóra fel illetve lerakodást.
 
 
 
Fizetés módja: Készpénzben forintban euróban vagy angol fonttal történik.Fizetés vagy a csomag átadásakor vagy a csomag átvételekor történik a megrendelő igénye szerint. Nem forinttal való fizetéskor a mindenkori MNB középárfolyamot alkalmazzuk!
 
 
   
 
 
Szállítható: Minden olyan termék , ami egyébként közúti fuvarozással szállítható. A csomag tartalmát nem vizsgáljuk, a tartalomért a feladó tartozik felelõsséggel. A szállítás idõpontok változtatásának jogát fenntartjuk.
 
 
 
Szállításból kizárt tárgyak: Illegális, jövedéki-(Dohány és cigaretta), tűz- és robbanásveszélyes, fertőző, undort keltő, valamint egyéb veszélyes anyagok és termékek, kábítószer, élő állat, közerkölcsbe ütköző tárgy, sugárzó anyagok, romlandó és gyorsfagyasztott élelmiszer, halotti hamvak, értéknyilvánításos tárgyak.
 
 
 
Csomagolás: Lehetőség szerint a csomagolás módja kartondoboz legyen, így lényegesen egyszerűbb a csomagok pakolása. Kérünk mindenkit, hogy a csomagok(bőrönd, sporttáska, doboz,stb.)egyenként ne legyenek 20kg-nál nagyobb súlyúak,mert arra gondolni kell, hogy a nagy csomagokat egyszer ki is kell vennünk az autóból és pl. egy 40-50kg-os küldemény igen nehéz megmozdítani. Ha több egységből áll a küldemény, ez nem változtat a szállítási költségen, mert összsúlyt számolunk. Ha a küldemény súlya túllépi az egészségügyi határértéket (25 kg), abban az esetben a csomag feladója ill. címzett feladata a küldemény be illetve kipakolása az autóba(-ból).