Kedves megrendelőink!
A koronavírussal kapcsolatban kialakult  helyzetre való tekintettel az indulási időpontunk bizonytalan!
Ha tudunk és nem lesz korlátozva az utazás Európában akkor az időpontunkat tartjuk!
Abban az esetben ha korlátozva lesz az utazás akkor módosítjuk az indulási időpontot.
 Mindenkit értesíteni fogunk erről illetve honlapunkon tájékoztatjuk Önöket!

Indulási időpont április 08!
Kelet Magyarország( Debrecen és környéke,Nyírség és környéke) : 
Észak Magyaroszág (Miskolc és környéke M3-as autópálya és környéke: 
Budapest és környéke: 
Nyugat Magyarország: 
Futáros felvétel
Londoni csomag kiszállítás és felvétel

 


Bármi fajta dohány termék szígorúan kizárt a szállításból,ezért csomag felvételkor ezt ellenőrizzük!
Megértésüket köszönjük!
Hazaköltözés esetén illetve minden Magyarországra küldendő csomagnál a megrendelésben megadott mennyiségnél (súly,térfogat) maximum 20% többletet tudunk hazaszállítani a megrendelésben szereplő időpontra!


 

Szállítási feltételek

Szállítás Autóink három heti rendszerességgel indulnak a szállítási útvonalak szerint. A kézbesítési idõpont az indulástól számított 2-3 nap. Minden küldeményrõl nemzetközi fuvarlevelet állítunk ki. A szállítás háztól-házig történik. A címzettet minden esetben telefonon értesítjük a kézbesítés várható idõpontjáról. A szállítási költség tartalmazza az autóra fel illetve lerakodást.
 
 
 
Fizetés módja: Készpénzben forintban euróban vagy angol fonttal történik.Fizetés vagy a csomag átadásakor vagy a csomag átvételekor történik a megrendelő igénye szerint. Nem forinttal való fizetéskor a mindenkori MNB középárfolyamot alkalmazzuk!
 
 
   
 
 
Szállítható: Minden olyan termék , ami egyébként közúti fuvarozással szállítható. A csomag tartalmát nem vizsgáljuk, a tartalomért a feladó tartozik felelõsséggel. A szállítás idõpontok változtatásának jogát fenntartjuk.
 
 
 
Szállításból kizárt tárgyak: Illegális, jövedéki-(Dohány és cigaretta), tűz- és robbanásveszélyes, fertőző, undort keltő, valamint egyéb veszélyes anyagok és termékek, kábítószer, élő állat, közerkölcsbe ütköző tárgy, sugárzó anyagok, romlandó és gyorsfagyasztott élelmiszer, halotti hamvak, értéknyilvánításos tárgyak.
 
 
 
Csomagolás: Lehetőség szerint a csomagolás módja kartondoboz legyen, így lényegesen egyszerűbb a csomagok pakolása. Kérünk mindenkit, hogy a csomagok(bőrönd, sporttáska, doboz,stb.)egyenként ne legyenek 20kg-nál nagyobb súlyúak,mert arra gondolni kell, hogy a nagy csomagokat egyszer ki is kell vennünk az autóból és pl. egy 40-50kg-os küldemény igen nehéz megmozdítani. Ha több egységből áll a küldemény, ez nem változtat a szállítási költségen, mert összsúlyt számolunk. Ha a küldemény súlya túllépi az egészségügyi határértéket (25 kg), abban az esetben a csomag feladója ill. címzett feladata a küldemény be illetve kipakolása az autóba(-ból).